Hotell i Västerås | Hotell Arkad

KONTAKT

Östermalmsgatan 25, 722 14 Västerås

Tel. +46 21-12 04 80

Info@hotellarkad.se

 
 
 
 
 

Kontakta oss på Hotell Arkad i Västerås för en enastående gästupplevelse och professionell service.


Vi är här för att svara på dina frågor, hjälpa dig med bokningar eller ordna skräddarsydda arrangemang för ditt besök.


Vår dedikerade personal är redo att assistera dig och se till att din vistelse blir så bekväm och minnesvärd som möjligt. Oavsett om det gäller bokningsförfrågningar, evenemangsplanering eller ytterligare information om våra faciliteter, är vi redo att hjälpa.


Hotel Arkad är bekvämt beläget i centrala Västerås och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt hotell. Kontakta oss via formuläret nedan eller använd de tillgängliga kontaktuppgifterna för att få snabba svar på dina förfrågningar.


Vi värdesätter ditt intresse för Hotel Arkad och ser fram emot att höra från dig. Välkommen att kontakta oss för att göra din vistelse hos oss så smidig och trevlig som möjligt!

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

HOTELLFRUKOST


Hotellfrukost ingår alltid i din bokning. Även om du inte är gäst hos oss, är du/ni varmt välkomna att njuta av vår hotellfrukost.

Frukost: 120 :-/person


HUND


Gästen ska vid medtag av hund kontakta hotellet för att kontrollera tillgängligheten av hundrum innan bokning. Vid ankomst till hotellet kommer hunden att få en hundsäng och hundgodis.Hund 300:-/per bokning


PARKERING


Bevakad parkering finns tillgänglig på hotellets innergård. Antalet parkeringsplatser är begränsade, så det rekommenderas att ni som gäster förbokar en parkering per telefon för att säkra en parkering.


Parkering 95 :-/natt

RESTAURANG & BAR


Hotellet har en mindre meny med varierande maträtter. Är du törstig har vi ett större utbud av vin, öl sprit och alkoholfria alternativ.


Ovan serveras:

11.00 - 23.00IN & UTCHECKING


Incheckning kan ske från 15.00 till 23.00. Om du anländer senare än 23.00 måste du kontakta hotellet. Utcheckning sker senast 12.00.


Sen utcheckning om möjligt


150 :-/timme

BASTU


Som gäst på Hotell Arkad har du möjlighet att njuta av en härlig stund i vår bastuavdelning utan extra kostnader. Bastun kan bokas nere i receptionen.


På nedre plan finns det även spelaktiviteter i from av biljard, dart, backgammon, shack och kortspel.