FÖRETAGSAVTAL

BLI FÖRETAGSKUND IDAG

TA DEL AV VÅRA FÖRMÅNER

FÖRMÅNLIGARE FÖR DIG SOM

FÖRETAGSKUND

 
 
 
 
 
 

Företagspriser på Hotell Arkad i Västerås


Erbjud ditt företag enastående boendelösningar med våra skräddarsydda företagspriser på Hotell Arkad i Västerås. Vi förstår vikten av bekvämlighet och kostnadseffektiva alternativ för affärsresenärer, och därför har vi utformat våra företagspriser för att möta dessa behov på bästa möjliga sätt.


Varför välja Hotell Arkad för företagsvistelser?


  1. Centralt Läge: Vår optimala placering i hjärtat av Västerås gör oss till det perfekta valet för företag som söker bekvämt boende nära affärsdistriktet och viktiga affärspartners.

  2. Bekväma Boendealternativ: Våra rum är designade med affärsresenärer i åtanke, och erbjuder en harmonisk kombination av komfort, moderna bekvämligheter och en lugn atmosfär för en avkopplande vistelse.

  3. Affärsfaciliteter: Vi tillhandahåller möteslokaler och konferensrum som är idealiska för företagsmöten, presentationer. Vår dedikerade personal finns tillgänglig för att säkerställa att varje möte är framgångsrikt.

  4. Wi-Fi och Teknik: Gratis trådlöst internet och modern teknik finns tillgängliga på hela hotellet, vilket ger våra gäster möjlighet att hålla sig uppkopplade och produktiva under hela sin vistelse.


Hotell Arkad i Västerås strävar efter att göra varje affärsresa bekväm och produktiv. Välj oss som din partner för företagsboende och upplev den perfekta kombinationen av professionalism och gästfrihet.

Fler betalningsalternativ
Fasta priser


Prioriterad tillgänlighet 

Rabatterade priser