Hotell i Västerås | Hotell Arkad

FÖRETAGSAVTAL

BLI FÖRETAGSKUND IDAG

TA DEL AV VÅRA FÖRMÅNER

Restaurang-konferens-hotell-i-västerås

FÖRETAGSAVTAL


Perfekt Boende för Affärsresenärer

Välkommen till Hotell Arkad i Västerås, ditt självklara val för företagsboende. Vi erbjuder förstklassiga boendelösningar som är särskilt anpassade för att möta behoven hos affärsresenärer. Med vårt centrala läge, moderna faciliteter och exceptionella service, garanterar vi att din vistelse blir både bekväm och produktiv.


Skräddarsydda Boendelösningar för Företag

Erbjud ditt företag enastående boendelösningar med våra skräddarsydda företagspriser på Hotell Arkad i Västerås. Vi förstår vikten av bekvämlighet och kostnadseffektiva alternativ för affärsresenärer, och därför har vi utformat våra företagspriser för att möta dessa behov på bästa möjliga sätt.


FÖRDELAR MED FÖRETAGSAVTAL

Boka årsmöten i vårt konferensrum på hotell arkad

FÖRMÅNLIGA PRISER & RABATTER

Genom att teckna ett företagsavtal med oss får ni tillgång till exklusiva rabatter på rum och, vilket gör era affärsresor mer kostnadseffektiva.

Boka ditt styrelsemöte i vårt konferensrum i västerås

FLEXIBLA BOKNINGSVILLKOR

Vi erbjuder flexibla bokningsvillkor som gör det enkelt att boka, ändra eller avboka rum utan extra kostnad. Perfekt för de oförutsägbara scheman som ofta följer med affärsresor.

Ha din workshop i vårt konferensrum, låt idéerna sprudla i Västerås

PRIORITERAD BOKNING

Som företagskund får ni prioriterad bokning under högsäsong och vid stora evenemang, vilket säkerställer att ni alltid har tillgång till rum när ni behöver dem.

Konferensrum i västerås för planeringsmöten där man vill mixa hotell med möte

EXKLUSIVA ERBJUDANDEN

Ta del av exklusiva erbjudanden och kampanjer som endast är tillgängliga för våra företagskunder. Detta inkluderar rabatterade priser på våra restaurang- och faciliteter..

VARFÖR VÄLJA HOTELL ARKAD FÖR FÖRETAGSVISTELSER?

Konferensrum för mindre möten där vi tar hand om hela mötet, konferensbord för 16 personer
Vi hjälper till med mat & dryck under din konferens på hotellet
Konferens för stora och små möten i en mysig miljö i hotellet konferensrum

Centralt Läge
Vår optimala placering i hjärtat av Västerås gör oss till det perfekta valet för företag som söker bekvämt boende nära affärsdistriktet och viktiga affärspartners. Vi är belägna inom gångavstånd till stadens viktigaste affärscentrum, restauranger och transportförbindelser.


Bekväma Boendealternativ
Våra rum är designade med affärsresenärer i åtanke, och erbjuder en harmonisk kombination av komfort, moderna bekvämligheter och en lugn atmosfär för en avkopplande vistelse. Varje rum är utrustat med höghastighets-Wi-Fi, ergonomiska arbetsplatser och förstklassiga sängar för att säkerställa en produktiv och bekväm vistelse.


Affärsfaciliteter
Vi tillhandahåller möteslokaler och konferensrum som är idealiska för företagsmöten, presentationer och workshops. Våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken, inklusive audiovisuell utrustning och snabb internetanslutning. Vår dedikerade personal finns tillgänglig för att säkerställa att varje möte är framgångsrikt och smidigt.


Wi-Fi och Teknik
Gratis trådlöst internet och modern teknik finns tillgängliga på hela hotellet, vilket ger våra gäster möjlighet att hålla sig uppkopplade och produktiva under hela sin vistelse. Vi erbjuder också utskriftstjänster och andra kontorstjänster vid behov

 
 
 
 
 
 

KONTAKTA OSS


Vår Service och Gästfrihet


På Hotell Arkad i Västerås strävar vi efter att göra varje affärsresa bekväm och produktiv. Vår personal är dedikerad till att erbjuda en hög nivå av service och gästfrihet, vilket gör oss till den perfekta partnern för ditt företags boendebehov.


Är du intresserad av att teckna ett företagsavtal med oss eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta vår reception så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Du kan även fylla i formuläret så kommer vi att ta kontakt med er för att skräddarsy ett företagsavtal anpassat för era behov.


Vi ser fram emot att välkomna ditt företag som företagskund hos Hotell Arkad och skapa en långvarig och framgångsrik relation.unsplash