Hotell i Västerås | Hotell Arkad

RESTAURANGER

Urval av restauranger i Västerås

Restaurang på hotell arkad meny med varierande maträtter

HOTELL ARKADS RESTAURANG

Hotell Arkad (Karta)

Hotellet har en mindre meny med varierande maträtter. Är du törstig har vi ett större utbud av vin, öl sprit och alkoholfria alternativ.

Uteserveringen på restaurangen Nom i centrala Västerås
A la carte på restaurang Nom i centrala Västerås
Bardisken på restaurang Nom i centrala Västerås

NOM 

600m från Hotell Arkad (Karta)

NOM är en restaurang där alla är välkomna. Du trivs nog bättre om du gillar kött och ännu bättre blir det om du kan tänka dig ett glas vin till maten. NOM är en mysig restaurang för dig som vill lyxa till kvällen med en bra köttbit och ett glas vin. Under sommaren har NOM sin fantastiska uteservering över svartån.

Läs deras meny: HÄR

Telefon: 021-12 35 52

Gideonsbergsgrillen i Västerås ute plats

GIDEONSBERGSGRILLEN 

1.2 km från Hotell Arkad (Karta)

Gideonsbergsgrillen i Västerås är mer än bara ett gatukök - det är en ikonisk ställe känd för sina saftiga hamburgare. Beläget i hjärtat av Gideonsberg, är grillen en favorit bland Västeråsarna för sina generösa portioner och snabbtillagade, välsmakande hamburgare.

Besökare strömmar hit för att avnjuta en klassisk hamburgare men även deras andra sjukt god burgare.  Trots sin enkla charm, erbjuder Med sin centrala plats och rimliga priser är det inte konstigt att Gideonsbergsgrillen är en uppskattad del av Västerås matkultur, och ett måste för alla som uppskattar god mat.

Restaurang Limone i centrala Västerås
Maten hos Restaurang Limone
Pasta Scampi hos Restaurang Limone

LIMONE

290m från Hotell Arkad (Karta)

Ristorante Limone är en Italiensk restaurang i lugn, romantisk miljö som sedan 1996 är centralt beläget i ett av Västerås vackra sekelskifteshus kallat Officershuset.


Service gentemot våra gäster är en av hörnstenarna i vår ambition att vara en av stans bästa krogar. Maten tillagas av våra eminenta kockar med Ronald i täten, vars goda renommé är ett gott betyg . Limone har dessutom blivit omnämnd i White Guide inte mindre än sju gånger!

Läs deras meny: HÄR

Telefon: 021-41 75 60

Pizzeria Amore i centrala Västerås
Pizzor och andra rätter hos Pizzeria Amore

AMORE PIZZERIA

50m från Hotell Arkad (Karta)

På Pizzeria Amore serverar vi mat med kärlek. På vår meny finner du läckra rätter och här kan du avnjuta din måltid i en trivsam miljö. Hos oss kan du välja mellan pizza, kebab, giros, pasta, falafel, sallader och hamburgare. Vi är även stolta över att erbjuda ett av stans största utbud av veganrätter

Läs deras meny: HÄR

Telefon: 021-14 82 80

Restaurang Boca's interiör
Restaurang Bocas uteservering
Restaurang Bocas mat och förrätter

BOCA

500m från Hotell Arkad (Karta)

En restaurangdel, en loungedel och två stora cocktailbarer under samma tak.
Vår meny består av smårätter i vår egen tappning med inspiration från världens alla kök. En grilldel där gästen själv väljer tillbehör och sås till det grillade samt ett flertalet färdigkomponerade rätter.

Läs deras meny: HÄR

Telefon: 021-12 91 90

Restaurang Choys Garden i centrala Västerås
Buffé med asiatisk mat hos Choy's Garden
Buffé med asiatisk mat med blandade rätter

CHOYS GARDEN

80m från Hotell Arkad (Karta)

Restaurang Choys Garden är en väletablerad restaurang som funnits i Västerås i 30 år. Vårt koncept bygger på att kunna erbjuda mat från Asiens alla hörn i en välfylld buffé där man ska kunna välja det man själv tycker om. Om man inte är sugen på buffé så har vi även en stor à la cartemeny.

Läs deras meny: HÄR

Telefon: 021-13 62 58

UPPTÄCK FLER RESTAURANGER

MED VISITVÄSTERÅS


Det är restaurangtätt i Västerås och få städer i samma storlek har så många restauranger nämnda i White Guide. Välj mellan många spännande alternativ och koncept. Exempelvis klassisk husmanskost i bistromiljö, skaldjursplatå med 360 graders sjöutsikt eller en vegansk tallrik i Saluhallen.

Restaurang i Västerås både på hotell arkad men även runt om centrala Västerås