OM OSS

FAMILJEÄGT BOUTIQUEHOTELL

I CENTRALA VÄSTERÅS

FAMILJEÄGT BOUTIQUEHOTELL

I CENTRALA VÄSTERÅS

Hotell Arkad är ett familjeägt boutiquehotell i centrala Västerås. Med 43 smakfullt och personligt inredda rum och sviter i olika storlekar, erbjuder vi ett rum för alla smaker. Vi strävar efter att du som gäst ska känna dig som hemma, samtidigt som du njuter av en komfort som endast ett hotell kan erbjuda.


Hotell Arkad är beläget i centrala Västerås, med ett läge som ger dig skydd från stadens brus. Som gäst har du enkelt gångavstånd till centralstationen, Aros Congress center, växthuset och Mälardalens Högskola.


För dig som vill utforska staden Västerås finns det mycket att uppleva. Sevärdheter som domkyrkan, Mälaren, kyrkbacken och Västerås slott ligger inom gångavstånd från Hotell Arkad. Scandinaivens största actionbad, Kokpunkten, finns i Västerås och är en spännande upplevelse för både stora och små. I närheten av Hotell Arkad finns ett stort utbud av restauranger, så fråga gärna i receptionen om rekommendationer.


I vår matsal serveras maträtter, och du kan njuta av ett stort urval av kaffe och andra drycker från baren – vi har fullständiga rättigheter. För att göra din vistelse ännu mer avkopplande, har du som gäst tillgång till vår relaxavdelning. Här kan du koppla av efter en arbetsdag eller unna dig en härlig stund. Det finns även aktiviteter som biljard och dart, så fråga receptionen om vilka aktiviteter som erbjuds.


Hotell Arkad Västerås Faciliteter, biljard

HOTELLETS FACILITETER


Upplev bekvämligheter på Hotell Arkad och njut av alla våra aktiviteter. Slappna av i våra sköna Tv-rum, ta en tur i vår relax, bastu eller spela lite dart eller biljard

Som gäst på Hotell Arkad har du möjlighet att njuta av en härlig stund i vår bastuavdelning.


Om du hellre vill ha andra aktiviteter, finns det många alternativ i form av biljard, dart, backgammon, shack och kortspel.


För den som vill koppla av framför tv eller spela tv-spel finns det tv-rum tillgängliga för gäster.

Hotellet har en omfattande meny med olika maträtter, som exempelvis sallader och lasagne, etc.


Om du är törstig, har vi ett stort urval av vin, öl, sprit och alkoholfria alternativ.


Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta eller dricka; njut av en läcker måltid och ett glas vin på vår avslappnande uteservering eller matsal.