OM OSS

FAMILJEÄGT BOUTIQUEHOTELL

I CENTRALA VÄSTERÅS

FAMILJEÄGT BOUTIQUEHOTELL

I CENTRALA VÄSTERÅS

Hotell Arkad är ett familjeägt boutiquehotell i centrala Västerås. Med 43 smakfullt och personligt inredda rum och sviter i olika storlekar finns ett rum för alla smaker. Vår ambition är att du som gäst ska känna dig som hemma och samtidigt njuta av en komfort som enbart ett hotell kan erbjuda.


Hotell Arkad ligger i centrala Västerås. Hotellet är dock ändå beläget på ett sätt som gör att du inte störs av stadens brus. Som gäst har du bl.a. gångavstånd till centralstationen, Aros Congress center, växthuset och Mälardalens Högskola.


För dig som vill utforska staden Västerås finns det mycket att uppleva. Sevärdheter som domkyrkan, Mälaren, kyrkbacken och Västerås slott finns inom promenadavstånd från Hotell Arkad. Scandinaivens största actionbad kokpunkten finns i Västerås och är en häftig upplevelse för stora som små. I närheten av Hotell Arkad finns ett stort utbud av restauranger, be gärna om rekommendationer av oss i receptionen.


I vår matsal serveras maträtter. Njut av ett stort urval av kaffe och andra drycker från baren, vi har fullständiga rättigheter. Som gäst har du tillgång till våran relaxavdelning, koppla av efter en arbetsdag eller unna dig en härlig stund. Det finns även aktiviteter som biljard och dart, fråga receptionen om aktiviteter.