kontakt

Östermalmsgatan 25, 722 14 Västerås

Tel. +46 21 12 04 80

info@hotellarkad.se

Image
Parkering

Bevakad parkering finns på hotellets innergård. Parkeringarna är begränsade och därför rekommenderas det att ni som gäster förbokar en parkering per telefon för att säkra en parkering. Parkering kostar 95 :-/natt

Image
Hund

Hundar är välkomna till hotellet. Hotellet har ett flertal utvalda hundrum som kan bokas vid medtag av hund. Gästen ska alltid kontakta hotellet för att kontrollera tillgänglighet av hundrum innan bokning. Alla rumskategorier är inte tillgängliga vid medtag av hund. Hundavgift om 300 kr tillkommer vid bokning. Hunden får vid ankomst en hundsäng och hundgodis.

Image
In och utchekning

Incheckning: 15.00 - 23.00 Kommer du senare än 23.00 måste du kontakta hotellet så skickar vi ut information till dig som gäst om hur man checkar in själv efter receptionstid. Utcheckning: 12.00 Önskar du checka ut senare kan det finnas möjlighet till det beroende på tillgänglighet. Kontakta receptionen för mer information. Sen utcheckning kostar 150 kr per timme.

Image
Restaurang & Bar

Hotellet har en mindre meny med varierande maträtter så som Sallader och Lasagne m.m. Är du törstig har vi ett större utbud av vin, öl sprit och alkoholfria alternativ. Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta eller dricka. Njut av lite god mat och en kallt glas vin på Västerås mest avkopplande uteservering. Hotellfrukost ingår alltid i din bokning på hotellet. Är du inte gäst hos oss men vill lyxa till frukosten är du/ni varmt välkomna att äta hotellfrukost till en kostnad om 120 kr.

Kom i kontakt med oss!

Please prove you are human by selecting the Star.

Book your stay!